Monday, 13 June 2011

Membukakkan Akaun Baru

assalamualaikum korang *x jawab doa. gtew kanzz.. HAHA, sorry guys, erm , exceli aku nk bgtahu korang jer, aku bukak akaun baru neyh. sebab akaun lame asik minta verify je, so aku xtahu sebab blog tuh member aku yang create.. so memang xtahu ape2 ttng password yang dia reka. asik mtk verify email jer. natang aku xtahu bende2 *ayat ganu sket boh !! haha
then malas la kan, so fikir2 balik, decide nak buat akaun baru la. nanti boleh inform pade member2 yang dah follow aku tuh. hoho.. tapi kan malas la pulak nak mintak fllower kite nih. nanti boleh la bercorat coret dalam ni banyak lagi. got to go now !!

No comments: