Wednesday, 7 December 2011

Missing sumthing from my life

Assalamualaikum.. Salam ceria dan selamat pagi saya ucapkan.. Hiihihi. sorry lah sebab memang lame giler tak update belog ini. saya sangat membusykan diri saya sekarang ini. harap teman2 paham ya !! saya kalau ade masalah, bru catit dalam belog ini sebab saya rasa kehidupan saya tak lah sebahagia yang anda fikirkan.. Saya pun tak tahu, nak cakap kawan2 takde, semue ade. sememangnya saya single sekarang ini. memang tak dinafikan lah sebab orang cakap Jodoh tu biar datang sendiri. 

bila saya pikir balik, kadang2 rase macam hidup saya ni tak lah bahagia sangat. saya SUNYI.. sumtimes nak cari kebahagiaan jugak tapi ntah la. tuhan macam tak mengizinkan jer. Mybe buat mase ni itulah tuhan tentukan buat saya hidup macam ni. saya tak pernah menyesal dengan ape yang saya lalui sekarang. mybe tuhan beri dugaan ini buat saya. Saya harap semuenya akan kembali normal. berjumpa dengan orang yang saya sayang. amin :)

p/s : bukan meratapi tapi sekadar nak berkongsi..

Monday, 12 September 2011

Lebanese song :)

bile korang tengok pix ni mesti terus tangkap kan. lala~~



selamat pagi korang !! dah dah. bangun la. mesti tak sembahyang subuh ni. *nak jer aku simbah dengan air satu baldi . tibe kan , HAHA. exceli aku ni kje malam. so memang tak tido dari mlm semalam. HAHA. tu sebabnye kejut korang bangun awal ni.. Bosan sebab keje sorang. Takde sape teman. Sumpah tak takot tapi kan, masuk keje da pasang online radio..Volume MAX okkay. sunyi taw. HEHE..

Dulu kan korang mesti penah dengar lagu ni. sape tak dengar memang orang cakap ketinggalan zaman la ataw budak kecik lagi mase tu kot. Suke hati aku jer kan. lagu ni haa NOUR EL CHAMS !! penah dengar? kan kan kan. ewah ewah, godek godek vontot lak. taw la best !! hahaha, aku pon suke. tapi lagu ni macam da lame kan. yela. dulu mase budak2 jer suke lagu camtu. sekarang semua ade..

tibe2 tangan aku gatal g bukak lagu ni. hahaha. teringat pulak dulu2. G rumah sepupu, siap ade koleksi lagu ni. Tudiahhh.. addict punye pasal kan, *betul x hah? aku ni xpandai BI sebenarnye, (angkat tangan, surrender awal2, nnti kene kutuk) HAHA.. sekarang pun banyak da lagu lagu baru. lagu lagu camtu macam orang cakap macam da kurang minat da tapi aku suke. music dia BEST !!!

k la, nak g sambung keje. ni time aku rajin jer ni update belog. da lame x update..

Like this :)



Thursday, 18 August 2011

when ur gone :(

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now

[Chorus]
When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now

[Chorus]

We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah
All I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah

Thursday, 11 August 2011

benci bile "bad feeling"


x suke bila tak sedap hati :'(

Sunday, 31 July 2011

Selamat Berpuasa


selamat berpuasa ya semua bloggers :)

Wednesday, 27 July 2011

sorry :(




What have I got to do to make you love me
What have I got to do to make you care
What do I do when lightning strikes me
And I wake to find that you’re not there

What do I do to make you want me
What have I got to do to be heard
What do I say when it’s all over
And sorry seems to be the hardest word

It’s sad, so sadIt’s a sad, sad situation
And it’s getting more and more absurd
It’s sad, so sadWhy can’t we talk it over
Oh it seems to me

That sorry seems to be the hardest word
What do I do to make you love me
What have I got to do to be heard
What do I do when lightning strikes me
What have I got to do
What have I got to do
When sorry seems to be the hardest word