Monday, 12 September 2011

Lebanese song :)

bile korang tengok pix ni mesti terus tangkap kan. lala~~



selamat pagi korang !! dah dah. bangun la. mesti tak sembahyang subuh ni. *nak jer aku simbah dengan air satu baldi . tibe kan , HAHA. exceli aku ni kje malam. so memang tak tido dari mlm semalam. HAHA. tu sebabnye kejut korang bangun awal ni.. Bosan sebab keje sorang. Takde sape teman. Sumpah tak takot tapi kan, masuk keje da pasang online radio..Volume MAX okkay. sunyi taw. HEHE..

Dulu kan korang mesti penah dengar lagu ni. sape tak dengar memang orang cakap ketinggalan zaman la ataw budak kecik lagi mase tu kot. Suke hati aku jer kan. lagu ni haa NOUR EL CHAMS !! penah dengar? kan kan kan. ewah ewah, godek godek vontot lak. taw la best !! hahaha, aku pon suke. tapi lagu ni macam da lame kan. yela. dulu mase budak2 jer suke lagu camtu. sekarang semua ade..

tibe2 tangan aku gatal g bukak lagu ni. hahaha. teringat pulak dulu2. G rumah sepupu, siap ade koleksi lagu ni. Tudiahhh.. addict punye pasal kan, *betul x hah? aku ni xpandai BI sebenarnye, (angkat tangan, surrender awal2, nnti kene kutuk) HAHA.. sekarang pun banyak da lagu lagu baru. lagu lagu camtu macam orang cakap macam da kurang minat da tapi aku suke. music dia BEST !!!

k la, nak g sambung keje. ni time aku rajin jer ni update belog. da lame x update..

No comments: