Wednesday, 7 December 2011

Missing sumthing from my life

Assalamualaikum.. Salam ceria dan selamat pagi saya ucapkan.. Hiihihi. sorry lah sebab memang lame giler tak update belog ini. saya sangat membusykan diri saya sekarang ini. harap teman2 paham ya !! saya kalau ade masalah, bru catit dalam belog ini sebab saya rasa kehidupan saya tak lah sebahagia yang anda fikirkan.. Saya pun tak tahu, nak cakap kawan2 takde, semue ade. sememangnya saya single sekarang ini. memang tak dinafikan lah sebab orang cakap Jodoh tu biar datang sendiri. 

bila saya pikir balik, kadang2 rase macam hidup saya ni tak lah bahagia sangat. saya SUNYI.. sumtimes nak cari kebahagiaan jugak tapi ntah la. tuhan macam tak mengizinkan jer. Mybe buat mase ni itulah tuhan tentukan buat saya hidup macam ni. saya tak pernah menyesal dengan ape yang saya lalui sekarang. mybe tuhan beri dugaan ini buat saya. Saya harap semuenya akan kembali normal. berjumpa dengan orang yang saya sayang. amin :)

p/s : bukan meratapi tapi sekadar nak berkongsi..