Friday, 1 July 2011

Bila Lelaki

Morning guys !! Selamat hari jumaat. hoho.. ari ni da masuk bulan julai. so rase macam specials sikit sebab 1st july on FRIDAY . love it*tak tahu la kalau orang lain x suke kot* ok. hari ni cakap pasal lelaki eh. haha,  aku pun lelaki, ramai lagi lelaki kat lua sane.. kuikuikui. exceli nak sharing bende ni dengan korang jer. xde la sampai melalut cmni haa *gila da*.. aku kelebek punye kelebek, jmpe la belog billy ni haa.. sumber yang berkaitan dengan semua lelaki. jangan terkejut eh..



yang ni paling xleh blah..elok2 jadi lelaki nak jugak jadi perempuan


yang ni lagi best la kot. sebab yang ni bukan same dengan link2 yang aku share tu.. yang ni kalau korang hadoo..confirm pompuan x lepas da dari korang. asyik berkepit jer 24 jam. xpun letak gam gajah kasi gempak sikit. Muahahaa



haaa, kalau korang rase bole jadi macam orang di atas, boleh la try tapi jangan la pulak buat plastic surgery, pitamzz.. nak cantik + hensem tapi jadi hantu pulak. hahah. aku serender laa.. xmungkin la buleh jadi lelaki se"PERFECT' kejadian. eh jap jap. ni satu lagi. howt jugak .. haha


tapi yang ni boleh cakap la lelaki paling sempurna wajah dia *makan hati*



p/s : balik nanti nak operate la muke. buat 2 jadi cmni haa.. hahaha seriyes tak gile babi da. haha..

No comments: