Wednesday, 13 July 2011

Transformer 3D

hai.. selamat bersua kembali, aneyesayo !! aigoo. haha. lame x update belog kan. sorry la busy sket dengan masalah rumah tangga.KATANYE.. yela. Semalam off day !! haha. pastu plan dgn CIK AIN dgn adik dye nak g tgk cite robot (malas nak eja panjang-panjang) . malas cam taik kan. OMO.. plan punye plan, semalam g la tengok .. haha. pastu smpai kat kounter. blur !! xtaw nk tgk yang mane. haha.. last2 ambik yang robot 3d. ok. tu satu hal. sblm masuk panggung, cewahh da bayangkan pakai spek 3d ni haa.. then masuk panggung, aigoo !! chin chan nayo.. haha. spek 3d dye kecik giler.. xbest langsung !! nak xnak terpakse tengok. kalau x rm 18 tuh melayang.. cam syial kenss..



 hero die macam biase la. from the 1st smpai eposid ni, xbertukar wajah. cume heroins dye la yang bertukar.


 ni haa heroin dye. comel + seksi + cantik + bibir dye tu, i loooiikkeee. cam Angelina Jolie tapi ok la. not bad.  Vouge sangat


part ni ntah kat mane. rase dalam bangunan kot. yang nak runtuh tu.. orang jahat tembak bangunan tu sampai bangunan tuh patah dua. haha *ayat budak2 :P


eh eh, suke robot ni. BUMBLEBEE. comel. setahu aku,robot ni jer xleh cakap dgn normal sbbnye tak tahu. dye ckp gune mcm radio ape ntah tapi bukan suara dia yg normal la. very the protector. mase jadi kete pun aku suke. jage tuan die. leklok sangat !!


overall,, cite dye best. aku pun xtahu kenape member aku cakap cite dye x best. walhal excited giler nak tahu ending camner. sbb telinga aku sakit pakai spek 3d la. tgk yang biase lagi berbaloi. seriyes !! bagi 5 star la kot .. tapi seriyes memang best. lepas tengok cite robot tu, then jalan2 ap pegi big apple. hurmm, YUMMY.. aigoo..



sampai jer kens, tgk2 dulu dgn cik ain, sebab xtahu nak pilih yang mane. well biase la. RAMBANG MATA. hahaha, bab makan. cepat jer. haha. then pilih2, dpt la 6 ketul tapi my feberet satu lagi tade. kalau tengok pix bawah tu, yang hitam lace pink tu.. aigoo, feberet sangat. hahah terpakse beli ikot pilihan yang hado..

lepas penat jenjalan + sakit telinga dgn mata sebab pakai spek 3d tu, then its time to go home. b4 that pick my mum dulu, rumah kakak i uols. haha.. ok. next time la update balikk. nak keje nih. haha.. anneyon !! 

2 comments:

Hishyamuddin said...

nk g tgok jugok la..tpi spek kecik pulop..

akoo_toomey said...

xpayoh la..wak sakit lingo jah