Monday, 4 July 2011

Wedding Lecturer *part 1*

selamat malam korang !! aishh, penat.. baru jer sampai dari KL then terus masuk keje. Haishh.. haha. nak tahu ape aku buat kat KL? aku kene attend wedding my lovely lecturer @ kakak angkat jugak *secara x langsung*. haha. meh la nk story mory neh .. ok !! sanggup apply cuti tapi sedih cuti dpt sehari jer. mencik sangat !! nak tanak tanggal 3/7 terpakse masuk kje jugak. penat pun x habis lagi.

back to the story la.. erm, ok. b4 kami bertolak kan, sempat la booking hotel. Lanai Bangi Hotel kat area Bangi. Pastu ari jumaat 1/7 tu, da siap sedia. pack barang semua, pastu kan bertolak la.. lets the journey begins. haha. kami bertolak kat kuantan dulu. na amik member aku kat sane. pastu baru la bertolak ke KL. kuikuikui. ok lah.. otw ke sane tu ok lagi. then sampai area KL, pusing + pening, cari hotel tu x jumpe. masing2 da cramp vontot dok dalam kete. time tu tepat2 12am. mati la. aku sebenarnya da print siap2 map nak ke sane. last x jumpe jugak. matilaa... pusing2 punye pusing, kol 2 am baaru jmpe hotel tu. bayangkan 2 jam dok ronda satu putrajaya cari hotel tu. serius sesat giler vavi. 

sampai tu, kami terus jer cek in. masing- masing da letih kenss !! so siap2 angkat barang, turun dari kete, terus menuju ke bilik kami. taraaa


ni bilik kami..


 kunci bilik. simple jer.. haha


 ni bilik dia. HAHA, comot + sepah sebab time ni nak check out da. haha


 ni pun same :)

ok lah. tu pix bilik jer. nak tahu lebih lanjut boleh klik sini. share la dengan cik ina ibrahim.. hehe. pagi tu kene la bangun awal sebab nak siap2 g weding. ok. tu satu cite. mase tu kami buat appointment dengan noris al aziz aziz la, janji nak fegi sebab takot kami sesat lagi. haha. tggu punye tunggu, hampeh. ade kat shah alam lagi. matila. nak xnak, ktorg terpakse gerak dulu la. mule2 bukan main semangat lagi. amik2 gamba. katenye nak letak dalam fesbuk. haha....

da siap2, snap2 gambar, ktorg pun gerak la. eh lupe lak. ok, ktorg nak pegi ker Putrajaya Marriot Hotel. Function weding tu kat Perdana Ball Room. Sape kawin? kang da kenalkan kat atas tu. haha.. ok. pengantinnya nama Jazira Bt Anuar n her husband. sebenarnye ktorg da bertolak awal da. nak tahu x, SESAT lagi. benci sangat. macam syiall jer. sampai kat hotel tu dalam pukul 1.30pm la. lebey kurang.. mase tu program dye da stat da. aku masuk jer, diorg da sanding..tapi nasib baik sempat.


 ni sebelum kitorang gerak. sempat lagi kan bergambar. haha, tu amy


 haaa .. ni kat hotel tu la. Dalam dewan Perdana Ball Room. Suke sangat bergambar kan :)


 ok. diz is the special one. dengan pengantin !! haha, sory gambar xclear sangat sebab ambik dengan phone. orang lain semue bawak canon dslr*betul ke aku eja ni*


 ni lak mase aku sampai2 da ade. air dia sunquik dye ceroh sangat tapi tade gule. *try la buat, pastu minum, mcm tu lah rase. haha*


ni cenderamata dari pengantin. dalam kotak tu ade cekelat 2 BIJI jer. pastu satu lagi tuh Chacky Black.. sodap !! :) yumyum

p/s : part 2 bakal menyusul. penat siottt.. balik dari sane, terus masuk keje. need a rest :)

No comments: